Muschi file cu ficatei de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 de grame muschi file azuga; 4 linguri ulei; rozmarin; delikat; 2 pungi de ficatei de pui; usturoi 5 catei; un pahar cu vin alb.

Mod de preparare

Se iau felile de muschi file azuga si se taie patratele. Se curata cateii de usturoi, se taie bucatele. Se spala ficateii, se pun la scurs in strecuratoare. Se pune uleiul intr-o tigaie mare si ficateii si muschiul azuga si usturoiul. Se fierbe la foc mic 30 de minute, se pune si paharul de vin alb si apa daca este necesar, se pune delikat si rozmarin. Se serveste cu vin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise