Muschiulet de porc impletit

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -2 muschiuleti de porc
  • -kaizer
  • -1 capatana de usturoi
  • -sare
  • -piper
  • -boia iute
  • -rozmari uscat
  • -2 crengute cimbru
  • -1 lingura sos de soia
  • -cartofi
  • -2 cani de apa

Mod de preparare

Am spalat muschiuletii,am curatat usturoiul si am taiat kaizerul fasii lungi.Am taiat fiecare muschiulet in 5 si pe fiecare bucata, am asezat cate o fasie de kaizer de lungimea muschiuletului,dupa care l-am impletit in 5(spic).Usturoiul l-am bagat pe sub fiecare impletitura si am condimentat bine spicul.

Impletiturile le-am asezat in tava,le-am uns cu ulei,am presarat rozmarinul uscat,cimbrul,am adaugat sosul de soia si bineinteles apa apoi le-am introdus in cuptorul preincalzit,cca.2 ore la foc potrivit.Din cand in cand am stropit muschiuletul cu sosul din tava.Dupa cele 2 ore am adaugat cartofii pentru jumatate de ora.

A iesit o nebunie!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise