MUSCHIULET DE PORC INVELIT IN BACON

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 10 felii de bacon
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei de masline pentru prajit
  • Pentru garnitura:
  • 400 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare si piper
  • 4 forme de tarta

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se taie in 10 bucati,care se invelesc in bacon si se fixeaza cu scobitori.Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins pe toate partile.Se adauga boiaua dulce,se toarna vinul,se lasa sa dea 2 clocote,apoi se adauga smantana,se mai lasa putin la foc pana se desface smantana.

Cartofii se fierb ,se face un piureu in care se adauga cele 2 oua,untul,faina,parmezanul,sare si piper dupa gust,si patrunjelul tocat marunt.Se ung formele de tarta si se pune piureu in ele.Se baga in cuptorul incins la 160 de g pentru 20 de minute.

Se servesc rulourile cu garnitura din cartofi si salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise