Muschiulet de porc rulat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un muschiulet de porc
  • o rosie mai mare coapta bine
  • un ardei rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia, cimbru, vegeta
  • 6-7 cartofi
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga.

Batem carnea pe ambele parti.Tocam marunt rosia si ardeiul,zdrobim cateii de usturoi apoi ii tocam mai marunt.

Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul,cimbrul, boiaua si vegeta.

Intindem acest amestec peste bucata de carne apoi rulam.Asezam rulada intr-un vas termorezistent in care am pus putina apa si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 30 minute adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi.Daca este nevoie mai adaugam putina apa.

Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise