Muschiulet de porc rulat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un muschiulet de porc
  • o rosie mai mare coapta bine
  • un ardei rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia, cimbru, vegeta
  • 6-7 cartofi
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga.

Batem carnea pe ambele parti.Tocam marunt rosia si ardeiul,zdrobim cateii de usturoi apoi ii tocam mai marunt.

Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul,cimbrul, boiaua si vegeta.

Intindem acest amestec peste bucata de carne apoi rulam.Asezam rulada intr-un vas termorezistent in care am pus putina apa si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 30 minute adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi.Daca este nevoie mai adaugam putina apa.

Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise