MUSCHIULET DE PORC UMPLUT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g.muschiulet de porc,
  • 150g.sunca presata,(taiata felii)
  • 150g. cascaval feliat ,
  • 50g. mustar,
  • 100ml. ulei,
  • 2 oua,
  • 100g. pesmet,
  • 100 g faina,
  • piper,
  • sare,
  • condimente pentru carne de porc;

Mod de preparare

1. Se despica muschiuletii in doua, se bat cu batatorul de carne, apoi se taie in bucati.

2. Se sareaza si pipereaza, se condimenteaza cu condimente pentru carne de porc, se ung cu mustar, peste care se pune o felie de cascaval si o felie de sunca presata.

3. Se ruleaza muschiuletii, se fixeaza cu scobitori, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei. Se servesc cu piure de cartofi, orez in amestec cu legume, cartofi natur si salate de sezon si un vin alb sau rosu, dupa dorinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise