Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bucata muschiulet de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • mustar
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin alb
  • ierburi de provence
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Muschiuletul de vita il spalam ,il uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi il taiem in bucati de aproximativ 2-3 cm. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper.

Intr-un bol preparam urmatorul amestec:mustar,ulei de masline,vin,ierburi de provence.Amestecam bine dupa care ungem fiecare bucata cu acest amestec (folosind o pensula)apoi punem intr-un castron bucatile de carne si turnam restul de marinata peste ele.

Acoperim castronul cu o folie si lasam la frigider circa 3-4 ore dupa care asezam totul intr-un vas de ceramica..Curatam usturoiul si il adaugam in vasul pe care urmeaza sa il dam la cuptor.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 1 ora avand grija sa stropim carnea din cand in cand cu sosul din tava iar daca acesta scade mai adaugam apa.

Indepartam folia si mai lasam pana cand carnea este bine facuta si rumenita.

Se serveste calda alaturi de o garnitura (eu am preferat piure de cartofi cu un sos de rosii)si o salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise