Muschiulet impanat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de muschiulet de porc
  • 150 g slanina afumata
  • 1 lingura de ulei(din samburi de struguri)
  • 100 ml smantana(15% grasime)
  • 3 sau 4 cateii de usturoi
  • sare dupa gust, piper roz proaspat macinat si alte condimente de preferinta fiecaruia.

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu slanina,usturoiul infipt in carne(se fac mici buzunarase in carne si infigem cateii de usturoi) se condimenteaza cu sare si piper si se frige in ulei incins pe amandoua partile.Se fierbe acoperita cu putina apa pana devine moale, se scoate din zeama si se taie felii. Ca sa evitati sa stati langa acest fel de mancare se baga la cuptor, dar sa fie acoperita cu capac sau cu folie de aluminiu.Zeama ramasa se amesteca cu smantana, iar feliile de carne se pun in acest sos, se incalzesc si se servesc cu cartofi piure, sau crochete de cartofi.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise