Musti la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4fileuri de musti - peste de apa dulce
  • ptr marinada
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • sare, piper
  • paprika iute
  • cimbru
  • thime
  • rosioare cherry

Mod de preparare

Pestele curatat si spalat se pune in marinada.

Marinada - suc de la o portocala, sucul de la 1/2 de lamaie.

Sare, piper si mirodeniile se amesteca bine dupa care se adauga pestele si se lasa cel putin 2 ore sa se marineze.

Se pune pe o tava o foaie de pergament sau aluminiu, se unge cu putin unt, se aseaza pestele cu pielita in jos, se toarna marinada peste el, se presara rosioarele se mai adauga mirodenii si se da la cuptor ptr 15-20 minute pana pestele s-a copt dar nu s-a uscat. Se face un mujdei de usturoi si se serveste la peste alaturi de mamaliga.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise