Napolitane

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • faina 100 g
  • bicarbonat 1/2 lingurita
  • miere 2 linguri
  • margarina 50 g
  • oua 3 buc
  • smantana 100 g
  • praf de copt 2 lingurite

Mod de preparare

Se cern prin sita faina, praful de copt si bicarbonatul. Se amesteca margarina, mierea, smantana si galbenusurile, apoi ingredientele cernute, pana se omogenizeaza bine. Se incorporeaza treptat in albusurile batute spuma. Se toarna in tava unsa si tapetata. Se coace la foc potrivit pana se rumeneste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise