Nectar de fructe fără zahăr

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fructe bine coapte
  • sănătoase

Mod de preparare

Fructele bine coapte se trec prin sită şi se toarnă imediat în sticle mici care au fost bine spălate, scurse şi sterilizate în cuptorul aragazului(adică puse pe grătar şi încinse).

Se sterilizează(în abur) sticlele pline cu nectar doar până unde începe "gâtul" lor. Se socotesc 15-20 de minute de când se observă bule de aer care se ridică în sticlă.

P.S.

Se folosesc fructe ca: zmeură, caise, piersici. Fructele se şterg, nu se spală. Zmeura e mai greu s-o stergi, trebuie aleasă bine să nu aibă frunze etc.

Când se desface, trebuie consumat imediat!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise