Negresa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 2 cani faina
  • * 1 cana zahar
  • * 1 cana nuci macinate
  • * stafide
  • * 1 cana apa
  • * 1/2 cana ulei
  • * 3 linguri cacao
  • * 1 plic praf de copt
  • * 1 esenta de vanilie sau rom
  • * cateva picaturi suc se lamaie
  • * frisca
  • * decor de zahar cu gust de fructe

Mod de preparare

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).

Cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul de zahar cu gust de fructe.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise