Negresa cu ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 175 grame zahăr brun
  • 65 grame nuci
  • 50 grame ciocolata neagra
  • 65 grame unt
  • 65 grame făină amestecată cu praf de copt

Mod de preparare

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă într-o oală/cratiță, iar deasupra punem un castron cu unt, la topit. Când e topit untul, adăugăm ciocolata, amestecăm și lăsăm pe foc până când sunt toate topite. Într-un bol încăpător punem ouăle, le batem cu o furculiță, apoi punem zahărul, nucile și făina. Amestecăm totul cu o lingură de lemn sau o spatulă de silicon. Adăugăm ciocolata topită și amestecăm. Punem aluatul în tavă și coacem timp de 30-35 de minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise