Negresa de post - gustoasa si f economica

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita amoniac stins in otet
  • 2 cani faina
  • 2-3 linguri gem, nuca, stafide
  • mirodenii (rom, zahar vanilinat, coaja de portocala)

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele in ordine aleatorie (inclusiv cu gemul). Daca nu se doreste incorporarea acestuia in prajitura se poate pune deasupra dupa coacere si se presara nuca macinata. Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit in cuptorul preincalzit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise