Negresa in camasa alba

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Baza
  • 4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura cacao
  • 5 linguri faina
  • Crema
  • 3 oua
  • 200 g unt
  • 200 g zahar praf
  • 2 linguri cacao
  • 400 g frisca batuta proaspata
  • 1 ciocolata fondente

Mod de preparare

4 albusuri,batute spuma apoi se pune pe rind 6 linguri de zahar ,2 linguri apa se mai bate putin apoi galbenusurile se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus se pun o lingura de cacao si 5 linguri faina pe rind,se unge tava cu putin ulei,se pune pe ea o coala de hirtie apoi se toarna blatul si se coace.

Acum crema: 200g unt frecat bine,200g zahar praf o lingura doua de cacao,2 prafuri de vanilie.3 galbenusuri ,putin rom,se freaca cu mixerul pina iese spumos,crema se intinde peste blat cind e rece,iar deasupra se pune 400g frisca si se rade ciocolata peste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise