Negresa la Crock-Pot

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 115g unt
  • 200g zahar
  • 2oua
  • 80g faina
  • 55g cacao
  • esenta de vanilie
  • 1/4lingurita praf de copt
  • 1/4lingurita bicarbonat
  • 25ml rom sau coniac

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate, faina, cacao, sare, praf de copt si bicarbonat, ambele stinse cu zeama de lamaie

Separat intr-un alt vas se bate bine untul moale cu oua adaugate pe rand, zahar, esenta de vanilie si rom; se incorporeaza apoi ingredientele uscate, amestecand totul cu o lingura de lemn.

Se rastoarna copozitia in oala de Crock-Pot unsa si tapetata cu faina, se inchide capacul si se lasa la copt 3h pe modul de temperatura "High".

Dupa 2h se ridica capacul, se testeaza prajitura cu un bat de frigaruie iar daca este rumenita pe mijloc si pe margini, se scoate chiar daca nu s-au consumat cele 3h iar daca nu e coapta se lasa in continuare

Se pune pe un platou, se pudreaza cu zahar se taie si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise