Negresa la Crock-Pot

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 115g unt
  • 200g zahar
  • 2oua
  • 80g faina
  • 55g cacao
  • esenta de vanilie
  • 1/4lingurita praf de copt
  • 1/4lingurita bicarbonat
  • 25ml rom sau coniac

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate, faina, cacao, sare, praf de copt si bicarbonat, ambele stinse cu zeama de lamaie

Separat intr-un alt vas se bate bine untul moale cu oua adaugate pe rand, zahar, esenta de vanilie si rom; se incorporeaza apoi ingredientele uscate, amestecand totul cu o lingura de lemn.

Se rastoarna copozitia in oala de Crock-Pot unsa si tapetata cu faina, se inchide capacul si se lasa la copt 3h pe modul de temperatura "High".

Dupa 2h se ridica capacul, se testeaza prajitura cu un bat de frigaruie iar daca este rumenita pe mijloc si pe margini, se scoate chiar daca nu s-au consumat cele 3h iar daca nu e coapta se lasa in continuare

Se pune pe un platou, se pudreaza cu zahar se taie si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise