nisetru in aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g nisetru
  • 750 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • 5 linguri ulei
  • 200 g unt
  • salata verde

Mod de preparare

Se sterge bine pestele si se taie in fasii groase de 1 cm. Se sareaza usor. Separat se face un aluat subtire de clatite, inlocuind laptele cu ulei. Se inmoaie feliile in aluat si se prajesc in unt. Se servesc cu cartofi fierti si salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise