Novac la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 rosii
  • -usturoi-verde
  • -usturoi-uscat
  • -2 legaturi de ceapa verde
  • -1 ceapa taiata felii
  • -vin alb
  • -suc de rosii
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se curata un peste de aproxiativ 2Kg,se taie pe burta in doua si se presoara sare si piper.Se pregateste tava in care se pune ulei,rosii feliate,ceapa verde,ceapa rondele,usturoi si suc de rosii.Se pune pestele pe patul pregatit in tava format din cele mentionate mai sus,dupa care se pune la cuptor aproximativ 40 minute.Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava si cu vin alb.

Se serveste cu mamaliga calda si un vin alb.

Va dorim POFTA BUNA!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise