Nuci

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -3 oua;
  • -o cana untura (margarina);
  • -o cana sifon sau 1/2 cana sifon,1/2 bors;
  • -5 linguri zahar;
  • -esenta,coaja lamaie,vanilie;
  • -o lingurita amoniac;
  • -drojdie cat o nuca;
  • -cacao;
  • -un pachet budinca de ciocolata;
  • -margarina (cat o nuca);
  • -faina;

Mod de preparare

Se topeste untura. Se adauga ouale, sifonul, zaharul, esenta, vanilia, coaja de lamaie, amoniacul stins cu putin otet si drojdia frecata cu putin zahar. Cu aceasta compozitie se framanta o coca tare care se lasa cam o ora la crescut. Dupa aceea se fac mici bilute (depinde de forma pe care o aveti). Se coc si se umplu cu budinca preparata conform instructiunilor de pe pachet, la care se mai adauga putin zahar, margarina, esenta.

Dupa ce le-ati umplut, se dau prin zahar pudra amestecata cu cacao.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise