Nuci cu ciocolata si miere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti zahar
  • ¼ lingurita sare
  • 1 ceasca nuci
  • 2 lingurite unt
  • ¼ ceasca miere
  • 1 tableta de ciocolata amara
  • 1 ceasca lapte

Mod de preparare

Se fierbe zaharul, ciocolata, sarea si laptele timp de 5 minute. Se adauga mierea si mentinem amestecul pe foc. Se adauga untul si dam totul de o parte pina ce se ingroasa putin. Se bate pina se obtine o crema. Se adauga nucile si punem amestecul intr-o tava. Cind pasta s-a intarit putin, se poate taia in felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise