NUCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat: 4 oua, o cana de zahar, o ceasca de unsoare, o lingurita bicarbonat stins, faina.
  • Pentru umplutura: 250 g margarina, o cana zahar praf, 1-2 lingurite cacao, 1 ou(la alegere), biscuiti/nuci macinati/e.

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu unsoarea. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile. Se adauga bicarbonatul si faina cat cuprinde. Se framanta pana se obtine un aluat potrivit dupa care se fac bilute de marimea unei monede care se coc in forma.

Se freaca margarina cu zaharul se adauga cacao, oul si biscuitii sau nucile si apoi se umplu formele obtinute.

In final nucile se dau prin zahar pudra.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise