Ochi de elefant

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g biscuiti simpli macinati
  • 2 banane
  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • 200 ml apa
  • 3 lg cacao
  • 125 g unt pt crema
  • 5 lg zahar pudra
  • 100 g cocos
  • esenta de rom
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se sfarma biscuiti si separat se face sirop din apa, zahar,es de rom, unt si cacao care se pune pe foc.Pe urma se adauga biscuiti.

Se amesteca. Apoi se intinde compozitia pe un ceolofan uns cu unt si pe urma se intinde crema peste ccompozitie. Eu am adaugat si nuca in compozitie.

Crema:

untul se freaca cu nuca de cocos si zaharul pudra.

Se pune bananele in mijloc si se ruleaza. Se pune la frigider vreo 2 ore apoi se taie felii si se presara cu nuca de cocos.

Pofta buna!

Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise