Ochiul soacrei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 grame sunca/carnat/costita/kaiser
  • 100 grame branza de vaci
  • 100 grame cascaval
  • 1 galbenus
  • 400 grame foitaj
  • patrunjel verde tocat
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingura ketchup

Mod de preparare

Se taie sunca fasii subtiri, iar apoi se rade cascavalul. Galbenusul se bate cu ketchupul.

Presari faina pe masa de lucru, apoi intinzi aluatul de foitaj intr-un dreptunghi de 20x40 cm.

Ungi foaia cu pasta de galbenus si ketchup, presari branza, sunca, cascavalul, patrunjel si piper.

Rulezi strans marginile mari pana la mijlocul aluatului. Se infasoara in foile si se da la rece pentru 30 min. Apoi se desface din foilie si se taie felii subtiri.

Tapetezi tava cu hartie de copt, apoi se aseaza "ochii" obtinuti si se dau la cuptor pentru 20-25 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise