Omletã cu dovlecei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 ouã;
  • 600 gr dovlecei;
  • 120 gr cascaval;
  • 100 gr unt;
  • 3 lagãturi de mãrar;
  • 4 linguri de smântânã;
  • sare;
  • 150 gr fãinã

Mod de preparare

Dovleceii se curãtã, se taie bucãti si se fierb cam 10 min. în apã cu sare.

Se strecoarã si se încãlzesc cu 60 gr unt, sare, fãinã si 3 linguri de smântânã, apoi se mai fierb 2 min. si, la urmã, se pune mãrarul tocat si cascavalul ras.

Se preparã omleta din 9 ouã, sare si 1 lingurã de smântânã.

Se pun dovleceii în mijlocul omletei, în lung, se ruleazã si se aseazã pe un platou oval.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise