Omleta a la Ionut

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (Pentru 2 persoane)
  • 6 oua
  • 1 ardei verde gras
  • 6 felii salam uscat
  • 1 ceapa medie
  • masline si branza topita la calup
  • marar sau patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se sparg ouale intr'un vas si se amesteca foarte bine,se adauga ceapa tocata marunt, o jumatate de ardei taiat cubulete mici, se adauga si mararul.

In acest timp se prajeste inainte salamul putin se scoate si se adauga omleta.

Dupa ce este gata se pune pe farfurie se orneaza cu felii din cealalta jumatate de ardei, maslinele se pun deasupra, salamul pe langa si se orneaza cu branza topita.

Puteti orna dupa cum doriti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise