Omleta a la Ionut

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (Pentru 2 persoane)
  • 6 oua
  • 1 ardei verde gras
  • 6 felii salam uscat
  • 1 ceapa medie
  • masline si branza topita la calup
  • marar sau patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se sparg ouale intr'un vas si se amesteca foarte bine,se adauga ceapa tocata marunt, o jumatate de ardei taiat cubulete mici, se adauga si mararul.

In acest timp se prajeste inainte salamul putin se scoate si se adauga omleta.

Dupa ce este gata se pune pe farfurie se orneaza cu felii din cealalta jumatate de ardei, maslinele se pun deasupra, salamul pe langa si se orneaza cu branza topita.

Puteti orna dupa cum doriti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise