OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 grame costita afumata;
  • 10 oua;
  • 100 grame ceapa;
  • 1 kg.cartofi;
  • 150 ml ulei;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura patrunjel/tarhon;
  • sare,piper,boia dulce.

Mod de preparare

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare;

Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se curata de coaja,se dau prin razatoarea mare;

Ceapa se curata,se taie marunt si se inabusa in uleiul in care a fost adaugata o cescuta cu apa;

Cand ceapa s-a facut,se adauga cartofii,costita afumata taiata fasii subtiri si rumenita separat in alta tigaie,se asezoneaza,se adauga putina verdeata si se amesteca pana la omogenizare;

Ouale se bat separat si se toarna peste ingredientele din tigaie;

Se lasa sa se prajeasca bine pe ambele parti,se pune pe o farfurie platou,se presara cu restul de verdeata,se poate servi cu ketchup.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise