Se fierbe cartoful apoi se zdrobeste usor in bucatele cu o furculita.Nu trebie pasat de tot ca pentru piure si sa fie bulgarasi pt.omleta.Apoi batem ouale bine, adaugam si brnza faramitata si cartoful zdrobit.Apii tocam mararul marunt si-l adaugam si pe el.Punem tigaia la incins si turnam compozitia de omleta in tigaie.Eu am o tigaie Doubletta si a iesit foarte pufoasa si umflata omleta si fara sa folosesc ulei.Voi puteti unge cu putin unt tigaia normala daca nu aveti Doubletta.Spre sfarsit cand s-a copt o parte se taie rondele de praz si de carnat si se pun pe marginea omletei alternand carnatul cu prazul pentru culoare.Puneti cateva rondele si in mijlocul omletei apoi dupa ce s-au prins in omleta o intaorceti usor ca sa se rumeneasca putin.Se seveste calda ca aperitiv.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise