omleta cu creier

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 10 oua
  • 300 g creier
  • 100 ml ulei
  • 10g sare
  • piper
  • dupa gust.

Mod de preparare

creierul se spala, se curata de pielita, se taie felii si se tine in apa rece, circa o ora, apoi se scurge de apa si se soteaza in jumatate din cantitatea de ulei. Ouale, dupa ce au fost batute spuma si condimentate, se asaza intr-o tava, unsa cu restul de ulei, impreuna cu creierul, se amesteca si se pun la cuptor pentru rumenire. Cind este gata rumenita, se scoate din cuptor si se portioneaza cu paleta rulindu-se pe platou sau pe farfurie. Se poate praji si intr-un vas cu ulei infierbântat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise