Omleta cu de toate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1/2 rosie
  • o ceapa mica
  • un ardei gras
  • un ardei iute (daca este prea iute puneti mai putin)
  • 3 felii de sunca
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Taiati rosia cubulete si o puneti intr-un bol,dupa taiati ardeiul gras si cel iute si ii puneti peste rosie. Taiati ceapa marunt si adaugati in compozitie , dupa care taiem sunca cubulete si amestecam.

Punem tigaia pe foc si asteptam sa se incinga uleiul. In timp ce asteptam batem ouale intr-un bol. Dupa ce uleiul s-a incins, punem compozitia in tigaie si asteptam circa 15 secunde. Adaugam ouale si asteptam 10-15 secunde dupa care incepem sa invartim in tigaie cu paleta. Dupa ce este gata o punem in farfurie .

Este o reteta usoara care merita incercata.

Pofta buna! :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise