Omleta cu dovlecei la cuptor

Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.

Timp pregatire
3600 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 dovlecel potrivit de mare;
  • 7 oua;
  • 300 gr.cascaval;
  • 1 varf de cutit de oregano;
  • 1 varf de cutit de rozmarin;
  • 1 lingurita sare;
  • 2 rosii;
  • 1 lingura bulion de gogosari sau un gogosar;
  • 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.

Se adauga dovlecelul,cascavalul,rosia date prin razatoare,se adauga o lingura de bulion de gogosari si cateii de usturoi taialti feliute. Se amesteca cu ajutorul unei palete si se toarna compozitia intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 minute sau pana se coace si se rumeneste frumos. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise