Omleta cu dovlecei la cuptor

Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.

Timp pregatire
3600 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 dovlecel potrivit de mare;
  • 7 oua;
  • 300 gr.cascaval;
  • 1 varf de cutit de oregano;
  • 1 varf de cutit de rozmarin;
  • 1 lingurita sare;
  • 2 rosii;
  • 1 lingura bulion de gogosari sau un gogosar;
  • 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.

Se adauga dovlecelul,cascavalul,rosia date prin razatoare,se adauga o lingura de bulion de gogosari si cateii de usturoi taialti feliute. Se amesteca cu ajutorul unei palete si se toarna compozitia intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 minute sau pana se coace si se rumeneste frumos. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise