Omleta cu dovlecel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este vremea dovleceilor
  • Deci sa profitam
  • omleta cu dovlecel
  • -1 ceapa,taiata pestisori
  • -1 catel de usturoi
  • -1 lingura ulei(masline)
  • -3 dovlecei
  • -1 ardei gras curätat si taiat fasii
  • -8 rosii,taiate märunt
  • -6 oua
  • -3 linguri lapte
  • -patrunjel proaspat taiat

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul 2 minute intr-o cratita incapatoare.

Se adauga dovleceii si ardeiul si se calesc inca 5 min.

Se pun rosiile. Se bat ouäle cu laptele si se potriveste de sare. Se toarna peste legumele calite. Se muta cratita in cuptorul preincalzit si se mai lasa pana se rumeneste la suprafata. Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu paine prajita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise