Omleta cu legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru omleta: 2 cepe mijlocii tocate marunt, un ardei rosu taiat felii, 500 g dovlecei verzi sau galbeni taiati fisii, 6 oua mari, o lingura de unt.
  • pentru sos: 2 linguri sos pesto, 2 linguri patrunjel verde tocat, un catel de usturoi, 8 linguri ulei de masline.

Mod de preparare

Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei incins. Se bat ouale, se adauga brinza si amestecul de dovlecei, 2 linguri de sos. Se toarna in tigaie cu ulei incins si se prajeste 10 min.

Se serveste cu sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise