Omleta cu creveti si dovlecei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 dovlecel mic
  • 200 g creveti congelati
  • 1 lg ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura marar
  • 50 g cascaval

Mod de preparare

Se decongeleaza creveti si se fierb in apa cu sare 2 min. Se adauga dovlecelul taiat cubulete si se mai lasa sa fierba 2-3 min.Se scurg bine. Se caleste ceapa verde tocata marunt in putin ulei, se adauga creveti si dovlecelul, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se lasa 1-2 min, la foc potrivit.

Se bat ouale bine, putin marar tocat si se toarna amestecul peste creveti. Se introduce tigaia la cuptor pana se incheaga ouale si se rumeneste pe fund..Se scoate pe o farfurie si se serveste calda, decorata cu marar verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise