Bateti albusurile spuma,adaugati galbenusurile, smantana,untul topit,sarea,piperul.
Intr-o tigaie incalzita la foc mic,se adauga uleiul,iar cand acesta s-a infierbantat,puneti compozitia de omleta.
Cand a crescut frumos,intoarceti-o sa se rumeneasca si pe cealalta parte.Se intoarce astfel:
Se aseaza deasupra tigaii un platou mai mare decat tigaia si se rastoarna omleta pe farfurie.Apoi ,cu partea nefacuta se aseaza in tigaie.
Se serveste cu felii de branza,cascaval,mezeluri,cu rosii taiate cubulete deasupra ...Se mai poate servi si rulata dupa ce ati pus ce va place ...Alaturi de o salata...e grozava.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise