Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6-8 oua
  • - 500 gr branza de vaca
  • - 1 rosie mare sau 2 medii
  • - 1 piept de pui
  • - sare, piper, busuioc

Mod de preparare

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote, nu sa fiarba pana se imprastie. Cel mai bine este sa-l tai in 4 cand il pui la fiert ca sa se patrunda mai repede si mai bine.

Dupa ce a capatat o culoare albicioasa si a fiert cateva minute il scoti si il lasi la racit.

Intre timp iti pregatesti tava, o ungi cu ulei si tapetezi cu faina, tai rosia felii si branza cubulete.

Primul strat: branza

Al doilea strat: rosii

Al treilea strat: branza

Al patrulea strat: cubulete de piept de pui

Bati bine ouale amestecate cu sare (daca este cazul), piper si busuioc si rastorni uniform peste cele 4 straturi din tava. Daca ti se pare ca oul nu este uniform in tava te poti ajuta de o furculita/lingura pentru a remedia problema.

Bagi tava in cuptorul incins in prealabil si lasi pana cand omleta se rumeneste frumos.

http://bucatarella.blogspot.ro/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise