Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6-8 oua
  • - 500 gr branza de vaca
  • - 1 rosie mare sau 2 medii
  • - 1 piept de pui
  • - sare, piper, busuioc

Mod de preparare

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote, nu sa fiarba pana se imprastie. Cel mai bine este sa-l tai in 4 cand il pui la fiert ca sa se patrunda mai repede si mai bine.

Dupa ce a capatat o culoare albicioasa si a fiert cateva minute il scoti si il lasi la racit.

Intre timp iti pregatesti tava, o ungi cu ulei si tapetezi cu faina, tai rosia felii si branza cubulete.

Primul strat: branza

Al doilea strat: rosii

Al treilea strat: branza

Al patrulea strat: cubulete de piept de pui

Bati bine ouale amestecate cu sare (daca este cazul), piper si busuioc si rastorni uniform peste cele 4 straturi din tava. Daca ti se pare ca oul nu este uniform in tava te poti ajuta de o furculita/lingura pentru a remedia problema.

Bagi tava in cuptorul incins in prealabil si lasi pana cand omleta se rumeneste frumos.

http://bucatarella.blogspot.ro/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise