Omleta spaniola

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 150g sunca
  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • 150g mazare boabe congelata
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cuburi, iar ceapa pestisori. Se pun cartofii la prajit in doua linguri de ulei. Dupa ce s-au prajit pe toate partile, se adauga ceapa. Intr-un castron se sparg ouale si se bat. In castron, peste oua, se scot si cartofii si ceapa. Se adauga mazarea (decongelata), sunca taiata si se pune sare si piper. Se incinge o lingura de ulei si se pune amestecul. Se lasa 15 minute in tigaie si se intoarce de pe o parte pe alta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise