Oreo Cheesecake

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (tava cu diametrul de 23cm):
  • 250g biscuiti simplii cu cacao
  • 150g unt topit
  • 2 lingurite de gelatina
  • 60ml apa
  • 360g crema de branza (eu am folosit philadelphia)
  • 300ml frisca lichida
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 110g zahar
  • 180g ciocolata alba topita
  • 150g biscuiti oreo (taiati in 4)
  • 50g ciocolata neagra topita (pentru decor)

Mod de preparare

Imbracati tava de tort cu folie de bucatarie.

Biscuitii se sfarama bine in blender,apoi se adauga untul topit (eu nu am gasit biscuiti cu cacao,asa ca am folosit simplii si am pus 1 lingura de cacao in blender).

Aranjati frumos compozitia rezultata in tava si faceti o bordura de vreo 3 cm in sus. Acoperiti tava si dati la frigider pentru 20 de minute.

Puneti gelatina in apa pentru cateva minute (eu am folosit 2 foite de gelatina in loc de granule). Daca folositi granule, puneti bolul cu apa pt cateva secunde la microunde (aveti grija sa nu fiarba gelatina). Daca folositi foite, scurgeti toata apa si abea apoi dati la microunde cateva secunde.

Intr-un bol mixati bine crema de branza cu frisca lichida,zaharul si esenta de vanilie.Incorporati gelatina si apoi ciocolata alba topita,

dupa care amestecati si biscuitii taiati (cu grija,sa nu se sfarame).

Turnati crema peste blatul de biscuiti si dati la frigider pentru 3 ore.

Decorati cu ciocolata neagra topita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise