Orez cu carne de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpa porc
  • 2 cepe
  • 2-3 ling pasta de tomate
  • sare,piper
  • busuioc
  • cimbru
  • 2 cani apa
  • ulei
  • 1 cana orez
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 5 catei usturoi

Mod de preparare

Orezul se pune la fiert in apa cu sare.

Intr-o cratita se pune ulei la incins apoi se pune carnea taiata cuburi mai mari,sare,piper si se lasa la calit cam 15 min

apoi se adauga ceapa tocata,3 catei usturoi pisat,apa cat sa o acopere,busuioc,cimbru si se lasa la fiert 20-30 min.La final se adauga pasta de tomate.

Orezul se scurge se trece printr-un jet de apa rece si se pune deoparte.

Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare.

Intr-o alta cratita se pune ulei la incins,legumele,usturoiul pisat si se calesc cateva minute apoi se adauga orezul,se condimenteaza si se amesteca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise