Orez cu carne de pui si cartofi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml zeama de pui
  • 2-3 pulpe de pui fierte
  • 1 cartof taiat cubulete
  • 2-3 cani de orez
  • 1 ardeu rosu
  • 1 ardeu verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se calesc legumele dupa care adaugam zeama iar cand incepe sa fiarba adaugam cartofii pana se sunt aproape fierti, peste cartofi adaugam orezul iar la final punem bucatelele de pui si lasam la foc mic pana se fierb toate bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise