Orez cu carne la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g orez
  • -200 g carne tocata de pui sau porc
  • -1 pahar suc de rosii
  • -1 lingura ulei de masline
  • -60 g cascaval ras
  • -sare, piper,ulei,frunze de patrunjel,

Mod de preparare

-se fierbe orezul cu 1l apa si sare timp de 20 minute,se adauga putin vegeta.

-se prajeste carnea tocata in putin ulei incins,se mai adauga sare dupa gust,piper,sucul de rosii si se lasa pe foc mic inca 10-15 minute

-peste orez se aduga patrunjelul tocat marunt,se mai adauga sare, pirer dupa gust se toarna orezul intr-o tava unsa cu ulei peste care se intinde sosul de carne,cascavalul ras si se da totul la cuptor pentru inca 20 minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise