Orez cu carne si mazare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr orez
  • 2 cepe
  • 200 gr carne [pui, vita, porc]
  • 100 gr mazare
  • 1 dl vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cepele curatate se taie marunt si se pun la calit cu putin ulei si 2 linguri apa. Se adauga carnea spalata si taiata potrivit.

Dupa 10 min se adauga vinul, se lasa sa se evapore si se pune orezul si mazarea deja fierte.

Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se termine de fiert.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise