Orez cu carne si mazare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr orez
  • 2 cepe
  • 200 gr carne [pui, vita, porc]
  • 100 gr mazare
  • 1 dl vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cepele curatate se taie marunt si se pun la calit cu putin ulei si 2 linguri apa. Se adauga carnea spalata si taiata potrivit.

Dupa 10 min se adauga vinul, se lasa sa se evapore si se pune orezul si mazarea deja fierte.

Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se termine de fiert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise