Orez cu ciperci si sos de soia

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piept de pui
  • 250 g orez cu bob lung
  • o cutie ciuperci
  • o ceapa
  • sos de soia
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei de masline, dupa care se adauga ciupercile si se lasa pana se prajesc, amestecand din cand in cand, adaugandu-se pieptul de pui taiat cubulete, se caleste pana se rumeneste carnea.

Se fierbe orezul, dupa fierbere se adauga peste ciuperci si ceapa se amesteca bine, se pune sos de soia si se mai lasa la calit 5 min.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise