Orez cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. orez cu bob lung
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cana cu vin alb
  • 2 cepe mici
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • si condimente pt. orez care sa contina curcumina
  • nucsoara
  • coriandru.

Mod de preparare

Cepele se toaca marunt, usturoiul se piseaza, morcovul se da prin razatoarea mare si se calesc in unt intr-o cratita. Dupa ce s-au rumenit se adauga ciupercile taiate si ele (nu foarte marunt). Se calesc impreuna si se sting cu o cana de vin alb. Se adauga orezul cu supa sau apa, se condimenteaza si se baga la cuptor.

Se poate servi ca atare sau cu pui.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise