Orez cu lapte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 230 g orez
  • 1200 ml lapte
  • 3 lgt zahar
  • capsune
  • scortisoara

Mod de preparare

1. Spalam orezul in mai multe ape.

2. Punem orezul si laptele intr-o cratita (va sfatuiesc sa puneti intr-un vas in care sa nu se prinda, eu am de tuci:)

3. Lasam la foc mic pana fierbe orezul, 25-35 min.

4. Adaugam zaharul si scortisoara si oprim focul.

5. Facem un piure din capsune, pe care il punem deasupra orezelului.

Pofta Buna!

Nota!

1. Daca nu va place cu scortisoara, puteti renunta la ea.

2. Puteti pune mai mult zahar daca va place mai dulce.

3. Fierbeti orezul direct in lapte, iese mult mai gustos asa ;)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise