Orez cu lapte si portocale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez cu bumbul rotund
  • 1 ca na cu suc de portocale
  • 800 ml lapte
  • zahar dupa gust
  • 2 portocale

Mod de preparare

Se spala orezul si se puna sa se unfle in suc de portocale. Se lasa 60 de minute. Se puna laptele la fiert, se adauha zaharul dupa gust si cand incepe laptele sa fiarba , se adauga orezul bine scurs de sucul de portocale. Dupa ce a fiert orezul si sa racit, se amesteca cu portocalele taiate si serveste cu felii de portocala. Pofa Buna!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise