Orez cu lapte si scortisoara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 l lapte
  • -200g orez
  • -scortisoara;
  • -zahar
  • -dulceata de capsuni

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert, dupa ce fierbe se pune orezul, se lasa la fiert, dupa care se adauga zaharul si scortisoara,d upa care se mai lasa 10 minute la fiert. Se stinge si se lasa acoperit cu capacul pana se umfla orezul. Dupa care se serveste cu dulceata de capsuni.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise