Orez cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 3 ardei verzi
  • 2 ardei roşii
  • 4 roşii bine coapte
  • o ceapă
  • ulei

Mod de preparare

Se toacă ceapa mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Ardeii sunt spălaţi şi

curăţaţi sunt tocaţi în cubuleţe mici, iar roşiile sunt date prin răzătoare. După

ce ceapa devine sticloasă se

adaugă şi ardeii şi se lasă la

călit până se pătrund bine, după care se adaugă şi roşiile.

După ce se călesc un pic se adaugă 2 căni de apă şi se lasă la fiert timp de 10 minute. Se spală bine orezul şi se adaugă şi el în compoziţie şi se lasă la fiert la foc mic, se adaugă după gust sare şi piper.

Se serveşte cu iaurt cu usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise