Orez cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 3 ardei verzi
  • 2 ardei roşii
  • 4 roşii bine coapte
  • o ceapă
  • ulei

Mod de preparare

Se toacă ceapa mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Ardeii sunt spălaţi şi

curăţaţi sunt tocaţi în cubuleţe mici, iar roşiile sunt date prin răzătoare. După

ce ceapa devine sticloasă se

adaugă şi ardeii şi se lasă la

călit până se pătrund bine, după care se adaugă şi roşiile.

După ce se călesc un pic se adaugă 2 căni de apă şi se lasă la fiert timp de 10 minute. Se spală bine orezul şi se adaugă şi el în compoziţie şi se lasă la fiert la foc mic, se adaugă după gust sare şi piper.

Se serveşte cu iaurt cu usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise