Orez cu legume la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (4 portii):
  • 200g orez basmati
  • O lingura ulei masline
  • O ceapa taiata marunt
  • O lingurita rozmarin
  • 250g ciuperci taiate in sferturi
  • 2 ardei grasi rosii taiati in cubulete
  • 400g rosii taiate cubulete
  • 525g supa de legume
  • Patrunjel

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 190grade. Spalati orezul de mai multe ori si uscati bine.

Incingeti uleiul intr-o tigaie adaugati ceapa si lasati pana se inmoaie, cca 5 minute.

Adaugati rozmarinul, ciupercile si amestecati 1 minut. Adaugati orezul, ardeii, rosiile si supa, apoi asezonati.

Aduceti la fierbere, apoi transferati totul intr-o tava cu capac si coaceti 30 de minute. Mai amestecati din cand in cand sa nu se lipeasca si adaugati supa daca mai este nevoie. Adaugati patrunjelul tocat. Eu am pus si putina zeama de lamaie si paprika, iese foarte bun.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise