Orez cu legume şi chiftele cu hribi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 400g orez
  • - ardei gras
  • - 1 ceapă, 1 ou
  • - usturoi, ardei iute
  • - 1 piept de pui
  • - sos de stridii, sos de soia
  • Pentru chiftele:
  • - 1 ou, 1 ceapă
  • - 200g hribi, usturoi ras

Mod de preparare

Se taie felii pieptul de pui, se taie ardeiul gras şi se toacă ceapa. Se prăjeşte carnea în ulei cu căţei de usturoi. Se toacă ardeiul iute şi se dă usturoiul pe răzătoare. Se prepară o omletă şi se călesc legumele. Pentru chifteluţe se amestecă un ou cu ciuperci şi cartof ras şi se adaugă pâine prăjită. Se pun chifteluţele la prăjit, iar orezul se căleşte împreună cu legumele, carnea şi omleta. Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise