Orez cu legume si kaizer

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g kaizer
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 3-4 rosii
  • 150g ciuperci
  • 2 ardei unu rosu unu alb
  • 200g orez
  • 50g ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • busuioc
  • patrunjel

Mod de preparare

Kaizerul, ciupercile, ardeii, ceapa se taie marunt, morcoul se da pe razatoare, iar rosiile se fac suc.

Se pune ceapa la calit, apoi se adauga treptat kaizerul, ardeiul, ciupercile, morcovi si se calesc bine, cand aceste sunt bine rumenite se adauga sucul de rosii, orezul si apa.

Se condimenteaza dupa gust si se lasa sa fiarba pana nu mai ramane apa, daca nu sa scurs suficient se baga la cuptor 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise