Orez cu mazare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 500 g orez
  • 100 g ceapa
  • 150 g unt
  • 400 g mazare conserva sau fiarta
  • 150 g cascaval
  • 500 ml supa
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Mod de preparare

Orezul se alege, se spala, se scurge, ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa, intr-un vas cu ulei si adaos de 100 ml supa. Dupa ce s-a inabusit ceapa, se pune orezul, se completeaza cu supa si apa, de doua ori mai multa decît cantitatea de orez. Cind orezul a fiert se adauga mazarea. Se amesteca componentele si se pune vasul la cuptor pentru gratinare. Cind sint gratinate componentele, se adauga untul topit stropit pe toata suprafata si cascavalul ras. Se recomanda ca garnitura la preparatele din carne.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise